راه های افزایش تراز در آزمونهای آزمایشی(چطور مدیریت آزمون خوبی داشته باشم؟
به نام خداوند مهربان
خیلی از دانش آموزان هدف خود در انتهای مسیر یعنی بدست آوردن موفقیت در کنکور را به هدف کوچک تر مثلا موفقیت در آزمون آزمایشی و بدست آوردن تراز بالا در هر آزمونی که ثبت نام کرده اند یا از سوالات آن آزمون استفاده می کنند تبدیل می کنند تا درست و غلط بودن مسیر رسیدن به هدف اصلی را بسنجند و اصلاح مسیر کنند که هدفگذاری درستی هم هست
به همین دلیل رسیدن به تراز بالا در آزمون های آزمایشی و یا رسیدن به تسلط بالا برای تعداد زیادی از دانش آموزان به دغدغه ای جدی تبدیل شده است.
من میخواهم به شما نوید این را بدهم که رسیدن به تراز بالا یا کلا رسیدن به موفقیت در آزمون آزمایشی میسر است اما به شرطها و شروطها.
شرط تحقق این هدف به صورت کلی این است که به تسلط بالایی برسید؛واقعیتی که وجود دارد این است که کامپیوتر سازمان سنجش یا کامپیوترِ مصحح آزمونهای آزمایشیِ متداول احساس ندارد که دلسوزی کند و بگوید این دانش آموز شرایط مطالعه را نداشت یا آن دانش آموز گناه دارد؛نه همچین چیزی اتفاق نمی افتد کامپوتر مصحح پاسخبرگ شما را اسکن می کند و اگر شما خواهان رسیدن به تراز بالا هستید باید با پاسخ های صحیحی که به تست های آزمونتان داده اید آن کامپیوتر را متقاعد کنید و درصدهای خود را بالا ببرید.
شرط دومی که برای تحقق تراز بالا در آزمون آزمایشی در جلسه ی گذشته بیان کردیم این است که چالشی راه بیندازید و علاوه بر افزایش ساعت مطالعه و افزایش کیفیت مطالعه خود سعی کنید تعداد تستی که روزانه و برای هر آزمون کار می کنید را افزایش دهید تا بتوانید به یکی از فاکتورهای رسیدن به تسلط بالا جامه ی عمل بپوشانید.
شرط سوم برای رسیدن به تراز بالا در آزمون مثلا رسیدن به تراز بالای7000در قلمچی این است که مرور مطالب درسی را جدی بگیرید.
شرط چهارم برای رسیدن به تراز بالا داشتن مدیریت آزمون صحیح است
در جلسات مشاوره و در صحبت با دانش آموزان بارها این نکته را متذکر شده ام که اگر شما خود سعدی و فردوسی هم باشید ولی نتوانید به تست های ادبیات کنکور در 18 دقیقه جواب دهید نمی توانید درصد بالایی در ادبیات کنکور بدست بیاورید؛در آزمون آزمایشی نیز به همچنین،اگر شما نتوانید آزمون خود را به درستی مدیریت کنید نمی توانید تراز و درصد بالایی را بدست بیاورید.
برای این که مدیریت آزمون خوبی داشته باشید باید برای سوالات زیر جواب مناسبی پیدا کنید
- از چه درسی پاسخگویی به تست ها را شروع کنم؟آیا طبق ترتیب دفترچه پیش بروم یا ترتیب دفترچه آزمون را به هم بزنم؟
- چیکار کنم سر جلسه آزمون زمان کم نیارم؟
- چیکار کنم سر جلسه آزمون زیاد حسته نشم؟
- و . . .
برای یافتن جواب این سوالات راجع به داشتن مدیریت آزمون در آزمونهای آزمایشی و کنکور در پادکست آموزشی امروز با من همراه باشید.
برای دانلود پادکست راه های افزایش تراز در آزمونه های آزمایشی(داشتن مدیریت آزمون صحیح)کلیک کنید.